Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه جامعه ــ مدیرکل فناوری اطلاعات سازمان حج و زیارت ضمن دعوت از همه دارندگان فیش حج برای به روزرسانی اطلاعات خود در سامانه reserve.haj.ir، اعلام کرد: تنها از طریق سامانه تشرف افراد می‌توانند فیش حج خود را به دیگران واگذار کنند.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سازمان حج و زیارت؛ محمد تقی قادری مدیرکل فناوری اطلاعات سازمان حج و زیارت درباره سامانه‌های فراخوان بروز رسانی اطلاعات ودیعه گذاران حج تمتع و نقل و انتقال اولویت حج تمتع اظهار کرد: از اردیبهشت‌ماه سامانه‌ای با آدرس tasharof.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

haj.ir راه‌اندازی شده است تا کسانی که قصد واگذاری یا دریافت اولویت حج تمتع را دارند به آن مراجعه کنند.

وی افزود: در گذشته خلا ای در این رابطه وجود داشت زیرا برخی افراد بنا به دلایلی قصد واگذاری اولویت حج تمتع خود را داشتند و از طرفی برخی افراد مستطیع نیز درخواست دریافت اولویت حج تمتع را داشتند اما یک سامانه جامع، متمرکز و تحت نظارت سازمان وجود نداشت که این افراد را به هم وصل کند و در برخی موارد افراد سودجو و دلال نیز در این حوزه حضور می‌یافتند. خوشبختانه با راه اندازی سامانه تشرف شاهد نظم و انسجام برای واگذاری و دریافت اولویت‌های حج تمتع هستیم.

مدیرکل فناوری اطلاعات سازمان حج و زیارت با بیان اینکه سامانه tasharof.haj.ir به نوعی ارتباط دوسویه واگذارکنندگان و متقاضیان، مستقیماً بدون واسطه افراد سودجود و دلال را برقرار می‌کند، گفت: متقاضیان، واگذرکنندگان و دریافت کنندگان اولویت حج تمتع ابتدا با مراجعه به درگاه اینترنتی ذکر شده به ثبت اطلاعات و درخواست خود می‌پردازند و سپس بعد از احراز هویت و تأیید مراحل، به یکی از دفاتر خدمات زیارتی معرفی می‌شوند تا کارهای واگذاری قبوض ودیعه گذاری حج تمتع صورت گیرد.

قادری با اشاره به راه اندازی سامانه نقل و انتقال اولویت حج تمتع در سال 98 گفت: هیچ نقل و انتقالی بدون مراجعه به سامانه tasharof.haj.ir و طی کردن مراحل پیش بینی شده انجام نمی‌گیرد و واگذارکنندگان و دریافت کنندگان اولویت نیز از مراجعه به افراد واسطه‌گر و خرید و فروش به صورت وکالتی یا .... پرهیز کنند چراکه تنها ملاک واگذاری و دریافت اولویت، سامانه ذکر شده خواهد‌بود.

وی تصریح کرد: از ابتدای راه اندازی سامانه tasharof.haj.ir تاکنون بیش از 13 هزار انتقال و واگذاری اولویت حج تمتع انجام گرفته است.

مدیرکل فناوری اطلاعات سازمان حج و زیارت درباره فراخوان تکمیل اطلاعات دارندگان قبض ودیعه‌گذاری حج تمتع نیز توضیحاتی را ارائه کرد و گفت: فراخوان تکمیل اطلاعات که باید از سوی ودیعه گذاران انجام شود به منظور بروز رسانی اطلاعات و ارتباط دو سویه با آنان، برای برنامه‌های کوتاه مدت و بلند مدت حج تمتع و تخصیص سهمیه به استان‌ها برای اعزام و سایر امور اجرایی خواهد‌بود.

وی افزود: به منظور سهولت متقاضیان محترم درگاه اینترنتی به آدرس reserve.haj.ir طراحی شده تا افراد هرچه سریع‌تر به آن مراجعه داشته باشند.

قادری با تأکید بر اینکه تمامی دارندگان قبض ودیعه گذاری حج تمتع باید اطلاعات خود را بروزرسانی کنند، تصریح کرد: اعزام، برنامه‌ریزی‌ها و حتی واگذاری اولویت حج تمتع در سامانه tasharof.haj.ir نیز منوط به حضور در فراخوان تکمیل اطلاعات است.

مدیرکل فناوری اطلاعات سازمان حج و زیارت با بیان اینکه حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر در نوبت تشرف به حج تمتع قرار دارند، افزود: سامانه طراحی شده فقط برای افرادی که در اولویت تشرف قرار دارند طراحی نشده و ضروریست تا همه دارندگان قبوض ودیعه گذاری حج تمتع به آن مراجعه کنند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا اجتماعی فیش حج انتقال فیش حج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۱۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خالی کردن حساب با سوال ۱۰۰ میلیونی!

آفتاب‌‌نیوز :

سرهنگ داود معظمی گودرزی درباره جزئیات این خبر گفت: چندی پیش یکی از شهروندان به پلیس فتا مراجعه و با طرح شکایتی اعلام کرد که فردی با او تماس گرفته و ضمن معرفی خود به‌عنوان مجری مسابقه بزرگ تلفنی مدعی شده که فقط با پاسخ به یک سوال می‌تواند برنده صدمیلیون تومان وجه نقد شود. شاکی نیز  وسوسه شده و با کلاهبرداران همراهی کرده و در ادامه با دریافت اطلاعات بانکی وی از او کلاهبرداری شده است.

وی با بیان اینکه مجرمان پرسشی بسیار ساده را از مالباخته مطرح کرده بودند، گفت: این افراد با استفاده از ترفندهای زیرکانه مالباخته را متقاعد کرده بودند که برای دریافت جایزه خود کدهای مختلفی را که برایس پیامک شده است، از پشت تلفن به آنها اعلام کند. همچنین برخی از کدها را نیز در مرورگر تلفن همراه خود وارد و اعلام کرده است. در نهایت شاکی نیز با یک غفلت ساده متوجه سرقت تمامی موجودی حساب‌های بانکی خود شده است.

معظمی گودرزی ادامه داد: رسیدگی به موضوع در دستورکار متخصصان پلیس فتا پایتخت قرار گرفت و در جریان آن چند مورد شکایت مشابه دیگر نیز به این پلیس اعلام شد. مدتی بعد ماموران با انجام اقدامات تخصصی و تحقیقات سایبری متهمان شناسایی و پس از تشریفات قضایی هر چهار عضو اصلی این باند را در عملیاتی پلیسی دستگیر و به مقر پلیس فتا منتقل کردند.

وی با اشاره به گسترده بودن ابعاد کلاهبرداری این مجرمان افزود: ممکن است شیوه های کلاهبرداری این افراد مجرم متفاوت باشد اما در نهایت به یک شیوه عمل می‌کنند و با اعلام برنده شدن مخاطبان، با ترفندهای ماهرانه تمام اطلاعات حساب بانکی افراد را دریافت کرده و با استفاده از آن اقدام به برداشت از حساب افراد می کنند.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با بیان اینکه مجرمان در جریان بازجویی‌های انجام شده به جرم خود اعتراف کردند، گفت: برای این افراد پرونده‌ای تشیکل شده و برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شدند. همچنین بررسی ادله دیجیتال و اعترافات متهمان نشان داد که آنان بالغ بر پنج میلیارد ریال به همین شیوه از مردم کلاهبرداری کرده‌اند.

وی به شهروندان توصیه کرد: همان گونه که به دفعات توسط پلیس هشدار داده شده است به هیچ عنوان برای دریافت جایزه نیازی به حضور در پای دستگاه عابربانک یا دادن اطلاعات محرمانه حساب بانکی از جمله اینترنت بانک و همراه بانک نیست و تماس‌هایی که این موارد را از شهروندان درخواست کند، قطعا کلاهبرداری است، همچنین هیچ سازمان دولتی اعم از صدا و سیما و اپراتورهای تلفن همراه ، شرکت مخابرات ، سازمان حج و زیارت و ... با استفاده از خطوط شخصی و از بستر شبکه های اجتماعی با هیچکس تماس نمی‌گیرند و و صرف استفاده از لوگو و یا نشان این سازمان‌ها بر روی پروفایل شخص تماس گیرنده در شبکه‌های اجتماعی دلیلی بر صحت و تائید منشاء این تماس ها نیست.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تردد در گردنه ژالانه سروآباد بدون زنجیرچرخ امکان‌پذیر نیست
  • خالی کردن حساب با سوال ۱۰۰ میلیونی!
  • آغاز واگذاری زمین در شهرک صنعتی زرند
  • واگذاری ساماندهی پیامک‌های تبلیغاتی به سازمان تنظیم مقررات
  • امکان نظارت آنلاین معلمان بر صندوق ذخیره فرهنگیان فراهم شد
  • تشرف ۸۵۵ نفر زائر از استان اردبیل به حج تمتع
  • انتقال آب از سد دز به سد کرخه
  • همایش آموزشی زائران تمتع برگزار شد
  • گردهمایی بزرگ حجاج در استادیوم آزادی ‌/ بایدها ‌و نبایدهای حجاج
  • کاهش محسوس میانگین سنی حجاج سمنان